Z tego co pamiętam to działa w ten sposób, że jak słuchasz np CD to skanowane jest w tle całe pasmo i jak wykryje traffic to się przełączy z CD na FM automatycznie. Natomiast jak jesteś na FM to traffic musi być chyba albo na stacji którą słuchasz albo na alternatywnej do nie. Stacja musi też prawidłowo ustawiać flagi traffic w RDS.
mp4 z wbudowanym głośnikiem
Zwiń
X
-
mp4 z wbudowanym głośnikiem
Zbliżają się urodziny chrześniaka (lat 8) i wymyślił sobie mp4 jako prezent. Tylko koniecznie musi być z głośnikiem bo mają w szkole taki szpan, że puszczają sobie na głos. Pomału zaczynam zgłębiać temat, ale może i Wy coś podrzucicie. Może ktoś z Was przechodził przez ten temat.
Finansowo myślę, że bez szaleństw. Absolutne max to 200 zeta, choć najlepiej ok 150, a może i mniej. Istnieje bowiem prawdopodobieństwo zgubienia (nie minęło 2 tyg szkoły, a on już posiał kluczyk do szafki).
A i może przy okazji jakieś słuchawki nauszne (czy jak je zwał)
Dzięki i pozdrobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
-
-
mar596, jednego i drugiego ciężko znaleźć.
Wczoraj przekopałem alle i ostatecznie poszedłem zupełnie po bandzie i na testy nabędę sztukę za 50 zeta i zobaczymy jak mały będzie to ogarniał. A potem pomyślę nad czymś konkretnym.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
mamaj12, jak będziesz na spocie w poniedziałek to Ci podrzucę takie fajne urządzenie creative, zobaczysz pomacaszBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Odgrzeję...
Córcia poprosiła mnie żebym kupił jej mp4. I teraz tarę pytań do Was:
- do czego toto służy i dlaczego za odtwarzacz nie może "robić" pierwszy lepszy smartfon?
- co kupić żeby miało w miarę duży (ale nie za duży ekran), głośnik i żeby kosztowało góra 200-250zł?
- jaką jakość ma urządzenie firmy LENCO, bo taki właśnie sprzęt moja córa sobie upatrzyła?
Komentarz
-
-
Mp4 służy do słuchania muzyki (radia), oglądania filmów i takich tam bajerów. Można poczytać coś (w formacie .txt - notatnik tekstowy), pooglądać zdjęcia, nagrać cosik dyktafonem. Można go też używać jak zwykłej pamięci przenośnej. Mp4 może być wygodniejsza, mniejsza i lżejsza niż smartfon. Zobacz sobie dzisiejsze mp3 - jest to małe urządzonko, niekiedy bardzo małe i wygodniejsze w użyciu niż smartfon jeżeli tylko mamy zamiar słuchać muzyki.
(Na przykładzie iPod Shuffle:
Wysokość: 29,0 mm
Szerokość:31,6 mm
Głębokość: 8,7 mm
Masa: 12,5 gramów)
Za odtwarzacz jak najbardziej będzie mógł robić pierwszy lepszy smartfon, to kiedyś telefony nie miały możliwości obsługi plików wideo czy coś, to to się może i sprawdzało.
Z konkretnych modeli Ci nie pomogę, bo się nie orientuję ale mam Pentagram EON CINEO GOLD, i chociaż już go od dawna nie używam, to nadal sprawuje się świetnie. Odtwarza muzykę, wideo, teksty. Ale wbudowany głośnik to masakra, każdy dzisiejszy telefon go zagłuszy.
Szukaj, albo może porozmawiaj z córką, czy coś innego nie byłoby lepszym wyborem. Ale jak sam siebie znam - nie będzie dyskusji . Niemniej - powodzenia w negocjacjach :szeroki_usmiech .Srebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Jeszcze srebrniejsza Szczała 1.8T Octavia I FL Elegance
Zapraszam do obejrzenia mojego auta i luźnych pogaduch
Škoda Octavia I FL Elegance+ 1.8T 4x4
Komentarz
-
Komentarz